torsdag 27. januar 2011

Dag to.

Suppediett, dag to.
Jeg har altså begynt på et x antall uker lang suppediett. Foreløpig blir det ei uke og så får jeg se hvor godt den har fungert, før jeg eventuelt begynner på ei ny uke.

Jeg er på dag to i dag og er allerede relativt lei av suppa (som er dritsunn og dritfæl). Hittil har jeg spist ni boller med suppe fordelt på i dag og i går.
I tillegg får jeg ikke spise frukt i dag, noe som svir litt. Så jeg knasker rå gulrøtter og pemper innpå med vann, dette SKAL fungere!

Mange ville nok påstått at jeg ikke trenger å gå på noen diett, hvilket jeg personlig er noe uenig i. Jeg ønsker å få litt mer bikinivennlig fasong til sommeren.
Herregud så overfladisk jeg høres ut nå.

Uansett anbefaler jeg suppedietten til andre også! Og selv om det viser seg at den ikke fungerer så motiverer den veldig til å spise sunt og trene, og det er jo bra for enhver pris.

Det blåser heftig ute i dag og jeg kjemper mot min indre stemme som skriker til meg at det vil bli kaldt å gå ut på trilletur.
Jeg prøver å ignorere den, og om det ikke skulle bli trilletur så blir det forhåpentligvis ei treningsøkt alene når Kristoffer kommer hjem og kan passe Leah Natalie.
Åh, det hadde gjort seg! Ingenting er som en fysisk utslitt kropp etter en treningsøkt, etterfulgt av en herlig varm dusj.
Fristende.

Dette var vel dagens minst interessante innlegg vil jeg tro...

2 kommentarer:

  1. Jeg trener mens Emrik ser på med stoooore øyne, hehe :P Ser nok ganske sprø ut der jeg står og bokser mot TVn!

    SvarSlett
  2. Suppe er ikke mat.... Hehe ;) Men jeg skjønner jo at du liker å pine deg selv! Syns du er flott som du er jeg, men det er jo viktig å trives i sin egen kropp uavhengig av hva andre synes, stå på, vi heier på deg! ;D

    SvarSlett