søndag 4. desember 2011

Bergen.

Det er lenge mellom hver gang jeg blogger her. Tror jeg må endre litt på det. Jeg opplever mange såkalte "bloggøyeblikk" i løpet av en uke hvor det ville vært naturlig å blogge, så det er vel på tide å realisere de øyeblikkene.

I skrivende stund befinner jeg meg på Værnes lufthavn på vei hjem fra Bergen. Har tilbrakt ei uke i byen med stor B og opplevd mye gøy.
Besøket gikk til min kjære bestevenninne, Angeline, og uka har vært både givende og avslappende på samme tid.
Har brukt mye penger. Litt FOR mye vil vel Kristoffer påpeke når jeg kommer hjem, men det får så være. Jeg trengte alt jeg kjøpte. Selvfølgelig.

Var ute på byen natt til lørdan. Svært underholdende. Jeg danset masse og det var kjempegodt å få slått meg litt løs igjen. Det er lenge siden sist.
Måtte noen interessante mennesker jeg slo av en mer eller mindre innholdsrik samtale med.
Jeg må bare påpeke at utelivet i Bergen er noe helt annet enn hva jeg er vant til.

Var også på kino to ganger i løpet av oppholdet. Kinobesøk nummer en gikk til å se Twilight sammen med kompis Daniel med påfølgende pizzaspising på Peppes. Hyggelig.
Den andre filmen så jeg sammen med Angeline og hennes samboer, Morten. Vi så Real Steel. Svært underholdende og jeg koste meg med filmen, selv om jeg kunne forutse hele filmens forløp fra start til slutt allerede før den begynte. veldig typisk amerikansk, men det var fint å bare sitte å se uten å trenge å bruke tenkemaskina så veldig.
Før vi dro på kino var vi innom en resturant, Eat, som var svært overraskende. Lokalet var stilrent og fint, maten var skikkelig og prisen var LAV. Veldig positivt overrasket!

Videre nå skal jeg vente i litt over en time til før jeg omsider havner på trappa ved vårt nyinnkjøpte hus! (Eget blogginnlegg kommer!)
Skal bli godt å få middag fra verdens beste Kristoffer, og jeg gleder meg vilt til å se igjen Leah-min!

Fin søndag.

1 kommentar: